perjantai 18. huhtikuuta 2008

Asioiden edellekö?

Taas on vierähtänyt monta tuntia koneen äärellä ja herää kysymys: "mitä olen saanut aikaiseksi?" Ihmeellistä miten helposti vierähtää tunti jos toinenkin tietokoneella näplätessä. Taisin hieman mennä asioiden edelle, sillä laitoin Flickriin kuvia Viipurin kirjastosta. Flickr näemmä käsitellään myöhemmin kurssilla. Olin jo aiemmin katsellut työkaverini sinne laittamia kirjastokuvia ja ajattelin että minäkin voisin jakaa ottamiani valokuvia muiden kanssa. Onnistuin laittamaan Flickr Badgen tänne blogiin ja luomaan pysyvän osoitteen kuvilleni:

http://www.flickr.com/photos/bombata

Kannattaa valvoa näin myöhään, ajatus on todella kirkas...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä dokumenttikuvia Viipurin kirjaston alennustilasta. Pahaa pelkään, että tilanne on yleinen Venäjällä. Toivottavasti olen väärässä kuten siinäkin, että Suomessa on suunta sama ellei varoja aleta tosissaan ohjailemaan kirjastoillemme.

Kuvia on esillä sopiva lukumäärä. Näin katsojaa ei puuduta heti alkuun ja ainahan voi kysellä lisää jos mielenkiintoa on enemmän. Hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Noniin, kirjastotäti, täällä toinen. Käy tsekkaa:)

Heboru kirjoitti...

Alennustila uhkaa meidänkin kirjastojamme ellemme ajoissa saa päättäjiä ymmärtämään, mikä on kirjastolaitoksen merkitys yhteiskunnassa - kunnon rahoitus kirjastoille!

Kuvia etsiessä flickrstä, jos ei muista tarkkaa osoitetta, kannattaa muistaa kirjoittaa nimi 'bombata' oikein - 'bombaata'-hepulla on sitten ihan toiset kuvat...