lauantai 19. huhtikuuta 2008

del.icio.us

del.icio.us vaikuttaa todella hyvältä palvelulta. Harmi etten ole aiemmin käyttänyt sitä; miten olen vuosikaudet pärjännyt ilman sitä ja sählännyt selaimeen tallennettujen kirjanmerkkien kanssa?! Kirjanmerkkien tallentaminen onnistuu kätevästi napin painalluksella. On myös kiva vakoilla muiden tallentamia kirjanmerkkejä ja saada vinkkejä.

Töissä meillä käytetään Netvibesiä ja siihenkin pystyy tallentamaan kirjanmerkkejä ja lisäämään tageja. Uskon kuitenkin että alan käyttää del.icio.usia sekä töissä että kotona.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, olet mainiosti päässyt jyvälle delin käytöstä! Kun oppii muutaman niksin, kuten juuri vaklaamaan toisten linkkejä kuten jo sanoit ja tonkimaan linkkejä suoraan osoiteriviä muokkaamalla, muuttuu deli erittäin näppäräksi työkaluksi.

Olisi muuten kiva kuulla miten käytätte Netvibesiä töissänne. Itse käytän sekä del.icio.usia ja niitä voi yhdistää ihan kivasti.

Anonyymi kirjoitti...

Kurkkimaan tulin minäkin - ja sitten vaklaamaan linkkejäsi :)!

Jarppa kirjoitti...

määki tsekkasin tota palvelua.
pikkusen hakusessa vielä..
mut eiköhää se tästä kurssin edetessä.
ei ole aikasemmin tullut käytettyä.

Hanna kirjoitti...

Deli on kyllä tosi hyvä palvelu, mäkin varmasti tulen käyttämään sitä kurssin jälkeenkin. Toinen mahtava palvelu on Last.fm. Siihen taisin saada innoituksen sun blogista, joten kiitos!

Heboru kirjoitti...

@hanna: Ole hyvä vaan! Tämän kurssin aikana on kyllä tullut valtavat määrät hyviä linkkejä juuri vakoilemalla toisten kirjanmerkkejä delissä ja lukemalla muitten blogeja.