tiistai 17. kesäkuuta 2008

Kolmen viikon hiljaisuus

Nyt kun istun yksin tietopalvelussa, jossa on suhteellisen hiljaista, on aika lopettaa kolmen viikon tauko blogin kirjoittamisessa. Bloggaustahan pitäisi harrastaa säännöllisesti ja minä en ole ollut kovin aktiivinen viime aikoina. Onko kolme viikkoa blogimaailmassa liian pitkä aika? Ajattelevatko ne harvat ihmiset, jotka ovat lukeneet tätä, että tämä on ihan kuollut blogi? No, ei tämä kuollut ole. 23 asiasta on jäljellä vielä kymmenkunta ja aikaa on parisen kuukautta saada suoritettua tehtävät. Tarkastelin Wikipedia-tehtäviä ja nappasin sieltä mielenkiintoisen vinkin: ketkä linkittää mun blogiin. Tämä on aina yhtä mielenkiintoinen aihe: minä! (kuuluu samaan kategoriaan kuin oman nimen googlaaminen). AlltheWebillä tulokseksi tuli 75 hakulausekkeella link:kouvolanpotero.blogspot.com. Mainiota ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Voit tehdä myös tutulla Googlella tarkennettuja hakuja. Parametrin jälkeen kohdesivun osoite (esim. site:metsat.net).

site: Sivustosi indeksoidut sivut
link: Sivut, joissa on linkki sivustosi aloitussivuun
cache: Sivuston tämänhetkinen välimuisti
info: Tiedot, joita meillä on sivustostasi
related: Sivut, jotka ovat samankaltaisia kuin sivustosi

Heboru kirjoitti...

Kiitos vinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

Googlella ei valitettavasti noiden yhdistely toimi. Google-haku link:fi.wikipedia.org/wiki/Kissa -site:wikipedia.org jonka pitäisi palauttaa kaikki Wikipedian ulkopuoliset linkit suomenkieliseen Kissa-artikkeliin, mutta ei tee niin. Alltheweb.com osaa tällaisen haun.

Anonyymi kirjoitti...

Kas vaan, hyvä tietää: Wanhakin oppii tässä sivusta seuraten uutta. Lisätty Alltheweb.com haku-linkkeihini ja hyvä hakuohje korvan taakse. Kiitos!

Heboru kirjoitti...

Niin, kiitos vain Mace!